Bruce Willis: Nakon 10 godina ponovo se vjenčao s Emmom, ovoga puta u prisustvu bivše Demi Moore

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvS2I-pl5H6/

Glumački par Bruce Willis i Emma Heming odlučili su nakon deset godina braka i čarobnog karipskog vjenčanja, obnoviti svoje zaruke uz prisustvo veoma zanimljivog gosta. Pored njihovih kćerki, ponovnom vjenčanju prisustvovala je i Willisova bivša supruga, glumica Demi Moore.

Willis nije krio svoje oduševljenje, a posebno je bio ponosan na činjenicu da su vjenčanju prisustvovale njegove kćerke Rumera, Tallulaha i Scouta koje je dobio u braku sa slavnom glumicom. Dok je par prilazio vjereničkom stolu, njegove najmlađe kćerke Mabel Ray i Evelyn Penn posipale su njihov put laticama ruža, a u pozadini se mogao čuti glas njegove najstarije kćerke Rumere koja je pjevala svečanu pjesmu. U prisustvu najuže porodice i samo nekoliko odabranih prijatelja, par se zakleo na vječnu ljubav.

Njegova bivša supruga Demi Moore prisustvovala je zajedno sa tadašnjim suprugom Ashtonom Kutcherom karipskom vjenčanju Bruca Willisa i Emme Heming. Glumica je često u javnosti isticala kako ima sjajan odnos sa bivšim suprugom sa kojim i dalje vodi brigu oko njihove tri kćerke. Ipak, na ovom vjenčanju nije bilo Kutchera koji se 2012. godine rastao od Moore.

View this post on Instagram

12 years with this guy. I love him so 🥰

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti