Srbijanski mediji ne štede Severinu: Na rubu je, histerizira na Igora, cijena nastupa joj pada

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BtsyPobBbQb/?utm_source=ig_embed

Sve više se šuška da je Severina Kojić prekinula saradnju sa svojim najbližim saradnicima; menadžerom Tomicom Petrovićem, PR stručnjakom Davorom Grginom i advokatom Darijom Budimirom. Jutros je srbijanski Kurir objavio članak s bombastičnim naslovom “KEBINA SNAJKA PUKLA POSLE RAZLAZA S MENADŽEROM: Seve na ivici nervnog sloma! Nema nastupe, ostala bez 70.000 evra”, a u njemu su nagađanja o svađi između Severine Kojić i njenih dugogodišnjih saradnika.

Kako navodi Kurir brigu oko njene karijere preuzeo je njen muž Igor kojić, a kojem taj posao baš i ne ide. Naveli su i da je Severina nekada pjevala za osam ili deset hiljada eura, dok joj suprug sada ugovara nastupe za pet hiljada.

– Severina je nemilosrdna prema Igoru otkako ju je Tomica napustio. Histerizira na njega, zahtijeva da se više angažira. On to sve tolerira i trudi se, ali niko nije zainteresiran za njezine pjesme pa mu je teško raditi – rekao je izvor blizak Kojićima za Kurir.

Također, Kurir je naveo kako je njen posljednji album kod publike prošao katastrofalno i da je interes za njom naglo nestao. Severina je otkazala i posljednja tri nastupa, a novinari Kurira su se pozabavili i njenim nastupom za Dan ženana Zlatiboru koji su nazvali potpunim krahom. Navodno, pjevačica je prodala samo 120 ulaznica za taj nastup, dok ju je u posjećenosti potpuno potukla Maya Berović koja je trenutno najpopularnija pjevačica u Srbiji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti