Glavni glumac dugo očekivanog filma otkrio zašto je Juliane Moore otjerana sa seta i zamijenjena

Piše: Redakcija

Šezdesetjednogodišnji britanski glumac Richard E. Grant u srijedu je na konferenciji Advertising Week Europe u Londonu otkrio dugo skrivenu tajnu zašto je glumica Juliane Moore otjerana sa snimanja filma ‘Možeš li mi ikada oprostiti?’ i zamijenjena. Naime, glumica je imala čudne prohtjeve i željela je nositi haljinu za debljinu i lažni nos, prenosi BBC. 

https://www.instagram.com/p/BtxzLV3jE-T/

Razgovarajući s glavnom urednicom filmskog časopisa Empire Terri White, Grant je rekao da se tadašnja redateljica filma Nicole Holofcener nije složila s vizijom lika kako ga je zamislila Moore. “Rekla joj je: ‘Nećeš to raditi'”, pojasnio je glumac.

Moore je ranije u martu na jednom gostovanju upitana da objasni zašto je napustila film, i šta misli o izvedbi Melisse McCarthy koja je za tu ulogu kasnije nominirana za nagradu Oscar.

 

Na pitanje da li je pogledala film, Moore je rekla da nije još.

– Malo mi je to bolno, ali obožavam Melissu McCarthy, mislim da je fantastična.

Glumici je ovo palo jako teško i onda je prokometarisala da joj je ovo drugi otkaz u životu koji je dobila.

– Prvi put sam otpuštena sa štanda za prodaju jogurta kada sam imala 15 godina.

Odlazak Moore iz filma ‘Možeš li mi ikada oprostiti?’ prije se pripisivao “kreativnim nesuglasicama”, no nisu bili poznati detalji tih nesuglasica. Predstavnici Julianne Moore za sada nisu komentirali Grantove tvrdnje.

Grant je na konferenciji Advertising Week Europe rekao i da su se uz film o Israel vezivala i imena američkog glumca Sama Rockwella te britanske glumice Helene Bonham Carter. Oni su navodno trebali igrati glavne uloge. Irski glumac Chris O’Dowd trebao je igrati u filmu s Moore, međutim “u zadnji tren” mu je rečeno da se film neće snimati.

Glumac je također rekao da ga je dan prije konferencije u Londonu nazvala članica grupe Spice Girls Geri Halliwell. Premda nije rekao o čemu su pričali, našalio se da bi na nadolazećoj povratničkoj turneji grupe njega mogli angažirati umjesto Victorije Beckham. Dodao je i da još uvijek ima kostime koje je nosio u filmu Spice World iz 1997. godine u kojem je igrao menadžera grupe Spice Girls.

Pročitajte još