Četverogodišnjak rasplakao princa Harryja

Piše: Redakcija

Foto/ AFP

Kao i dosadašnja druženja između princa Harryja i djece, tako ni ovo posljednje s učenicima katoličke škole St. Vincent Primary Catholic School nije prošlo bez suza, ali onih od smijeha. Ovoga puta za suze princa Harryja zaslužan je jedan četverogodišnjak.

Za vrijeme posjete osnovnoj školi princ se odlučio porazgovarati i sa učenicima, a najduže je razgovarao s dotičnim četverogodišnjakom, koji zapravo nije imao pojma ko je ustvari on. Kako je kazala učiteljica Philomene Fratture, učenik Emmanuel po ramenu je potapšao princa Harryja i upitao ga kada će više doći taj princ.

https://www.instagram.com/p/BvRI_TiBSC1/

Kao što je od ranije poznato uvijek raspoložen Harry bio je spreman na šalu pa mu je odgovorio da je on princ. Kako je maleni Emmanuel bio uvjeren da muškarac kojeg iščekuje nije još stigao upitao ga je: „Ali kada će pravi princ Harry stići?“

Vojvoda od Sussexa i na ovo je imao spreman odgovor: „Ja sam pravi Harry, samo sam malo ošišao kosu za ovu priliku“. Kako je otkrila učiteljica u ovoj školi djeca su očekivala da se Harry pojavi kao i svi članovi kraljevske obitelji, ali oni iz bajke, sa krunom na glavi, stoga na kraju nikog nisu začudila njihova pitanja o pravom princu.

Pročitajte još