Severina ponovo otkazala koncert: Organizatori tvrde da ih je pjevačica izigrala

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BueUpK9hO8T/

Koncert Severine Kojić koji je trebao da se održi 13. aprila u Svetom Križu Začretju, otkazan je, a pjevačica je organizatora i mnogobrojnu publiku o svemu obavijestila putem svog zvaničnog Facebook profila. Njeni obožavatelji nisu mogli sakriti svoje razočarenje, a njenom odlukom bili su iznenađeni i organizatori samog koncerta.

-Dragi moji, iako me jako veselio koncert dogovoren za 13.4. u Začretju, zbog problema nastalih između organizatora koji su dogovarali koncert, nažalost, moram vas obavijestiti kako je isti otkazan. Vjerujem kako ćemo se ipak vrlo brzo vidjeti nekom drugom prilikom- stoji u saopćenju koje je objavljeno na njenoj zvaničnoj Facebook stranici.

Na odgovor se nije dugo čekalo, pa su se tako i organizatori pomenutog koncerta oglasili putem Facebooka ne željeći na sebe preuzeti krivicu.

-Poštovani, s iskrenim žaljenjem primorani smo vas obavijestiti kako se koncert Severine, dogovoren za dan 13.04.2019. ispred trgovačkog centra Roses Outlet u Sv. Križu Začretje, neće održati. Takođe Vas želimo obavijestiti da smo ostali neugodno iznenađeni objavom na službenoj Facebook stranici izvođača, koji razloge otkaza vidi u navodnim problemima nastalim između organizatora koji su dogovarali koncert, iako tome nije tako. Ne žejleći spekulisati o razlozima jednostranog otkaza koncerta, ne možemo se oteti dojmu da razlozi leže u najvjerojatnije narušenim poslovnim odnosima ovlaštenog zastupnika izvođača i samog izvođača, o čemu je u više navrata pisano u javnim medijima, a koji su se pojavili nakon što je sklopljen ugovor o organizaciji koncertnog nastupa. Svima koji su kupili ulaznice, novac će biti vraćen na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene. Iako se ne smatramo odgovornim zbog neodržavanja koncerta, iskreno se izvinjavamo svima koji su namjeravali doći na koncert- stoji u zvaničnom saopćenju organizatora koncerta.

Ovo je drugi po redu koncert koji je Severina otkazala, a sve se događa u jeku pisanja medija o raskidu saradnje između Severine i njenog dugogodišnjeg menadžera i prijatelja Tomice Petrovića. Njeni fanovi jako su zabrinuti njenim ponašanjem i odlukama koje donosi u posljednje vrijeme što mnogi vide kao rezultat nedostatka profesionalizma.

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BfbkpDYAbrF/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti