Zgodni brat Ane Ivanović pao je na Džajinu kćerku: Sad su i obznanili vezu

Piše: Redakcija

Posljednjih dana mnogo se šuškalo kako su kćerka legendarnog Dragana Džajića, Dragana koja gradi uspješno karijeru modne dizajnerice, i brat, bivše teniserke Ane Ivanović, Miloš u vezi i da planiraju vjenčanje. Par na priče nije reagirao,no, nakon ovosedmičnog prisustva na promociji luksuznih automobila u Beogradu, što je bilo i njihovo prvo zajedničko pojavljivanje, čini se da više nikome ne trebaju potvrđivati svoju ljubav. Da žive ljubavnu bajku, dalo se naslutiti iz njihovih širokih osmijeha koje nisu skidali cijelu noć s lica.  

Prvo zajedničko pojavljivanje Miloša i Dragane 

Prema pisanju srbijanskih medija Dragana i Miloš, uspješni poduzetnik, su vrlo brzo počeli zajednički život, potom je uslijedila intimna vjeriba, a navodno je u pripremi i vjenčanje koje je zakazano za 25.maj u Hramu Svetog Save u Beogradu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti