Antonio Banderas: Doživio sam infarkt, srce je opasna stvar

Piše: Redakcija

Malo je poznato da je slavni glumac Antonio Banderas prije dvije godine vodio bitku za život. Istina, uspješno se oporavio od infarkta, ali je i dalje na oprezu i svjestan da su problemi sa srcem ozbiljna stvar i da nikada nema opuštanja.

-Znao sam da mi je zdravlje ozbiljno narušeno, da imam probleme sa srcem, ali prije dvije godine kada sam doživio infarkt to sam vidio vrlo jasno ispred sebe. Smrt je bila stvarna – kaže Antonio za „The Guardian“ i dodaje da su ga ozbiljni zdravstveni prpblemi natjerali da promijeni način života.

-Prestao sam pušiti. Počeo sam se baviti sportom. Pijem lijekove koje su mi liječnici preporučili. Mislio sam da ću manje raditi, ali onda sam odlučio da neću jer mi je nedostajao moj život. Ponekad se žalim da moram stati i odmoriti se, no nakon dva dana želim se živ pojesti. Moje prirodno stanje je umor. Dobro se snalazim u tome – govori Banderas.

Sa partnericom Nicole Kimpel Antonio živi na imanju u mirnom dijelu Londona

A osim što je prestao pušiti, Antonio je odlučio i promijeniti živitnu sredinu, te se sa sadašnjom partnericom Nicole Kimpel, umjesto u Californiji živi u mirnom dijelu Londona.Osim u Londonu, Antonio ima i nekretnine u rodnoj Španiji kao i luksuzni stan u New Yorku.

 

Pročitajte još