Channing Tatum neprepoznatljiv: Postao plavušan

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/-r2kQBgCKu/?utm_source=ig_embed

Jedan od najatraktivnijih holivudskih glumaca Channing Tatum odlučio je iznenaditi brojne fanove svojom posljednjom objavom na Instagram storyju. Poznat po svojoj smeđoj kosi i osmjehu koji je mnoge dame obara s nogu, Tatum je odlučio poigrati se sa svojim imidžom pa je tako nedavno nabacio novu frizuru. Glumac je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira sa obafrban u plavo.

Tatum je postavio jednostavno pitanje svojim fanovima: “Loša ideja? Da ili ne?”, a ubrzo su na njegovu adresu stigle na stotine odgovora, među kojima je bilo najviše onih koji su bili oduševljeni njegovim novim potezom. No, oni staromodni, bili su mišljenja kako je glumac malo pretjerao, te da nova frizura baš i ne priliči osobi u njegovim godinama. Channinga je na kraju “rasprave” nasmijao komentar jednog od fanova koji je napisao kako glumac sada neodoljivo podsjeća na repera Eminema iz perioda kada je bio na vrhuncu slave.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti