Američka glumica pokazala trudnički stomak i izazvala burne reakcije publike

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bs8qWDXDBzr/

Američka glumica Jessica Simpson uveliko je ušla u deveti mjesec trudnoće, a kako sama kaže, broji dane kada će na svijet donijeti svoje treće dijete. Glumica koja već mjesecima ne prestaje da iznenađuje svoje fanove fotografijama kojima na pravi način pokazuje kako zaista izgleda trudnoća i sa kavim se zdravstvenim tegobama nosi, istakla je, kako se i pored svega raduje prinovi u svom domu. No, i pored svega, glumici ne nedostaje smisla za humor pa se tako često zna našaliti sa svojim obožavateljima na račun svoje prekomjerne težine koja je uzrokovana trudnoćom. Jessica je nedavno objavila fotografiju u bikiniju, a fanovi su bili iznenađeni njenim fizičkim izgledom.

View this post on Instagram

Jess-tation

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

-Koliko beba nosiš u stomaku? Imamo utisak da si trudna već 15 mjeseci- samo su neki od komentara fanova na njenu posljednju fotografiju.

https://www.instagram.com/p/BuH-exLAAnc/

Kao i u prethodne dvije trudnoće, glumica je vodila veliku bitku sa viškom kilograma koje je “nabacila” u prvih nekoliko mjeseci trudnoće. Natečena stopala, otekle ruke i bolovi u nogama, samo su neke od tegoba koje muče Jessicu posljednjih mjeseci. I pored svega, glumica ističe kako je bila svjesna šta je očekuje, ali da zbog toga nije željela odustati u namjeri da kćerkici Maxwell i sinu Aceu podari još jednog brata ili sestru.

View this post on Instagram

Stop growing up! 😢 #MAXIDREW #ACEKNUTE

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti