Prvi put nakon majčine smrti: Jelena Karleuša sva u crnom prošetala sa suprugom

Piše: Redakcija

FOTO: STORY.RS

Pjevačica Jelena Karleuša pojavila se po prvi put u javnosti nakon smrti majke Divne Karleuše. Jelena je teško podnijela majčinu smrt, a posljednjih nekoliko dana nije željela davati bilo kakve komentare, a otkazala je i sve ugovorene nastupe. Pjevačica takođe otkazala i učešće u jednoj muzičkoj emisiji, a prema tvrdnjama izvora bliskih porodici, zajedno sa suprugom Duškom Tošićem uskoro bi mogla da se preseli na novu lokaciju u Beogradu.

FOTO: PAPARAZZO LOV

Ipak, Jelena je pored svega smogla snage konačno izaći iz svoga doma gdje se nalazila posljednjih dana, a nedavno su je fotografi “Paparazzo Lova” snimili u šetnji sa suprugom Duškom. Karleuša, kao i Tošić bili su obučeni skroz u crno, dok je pjevačica preko glave nosila crnu kapuljaču. Par je navodno bio u obilasku nove lokacije na koju bi uskoro trebali da se presele.

FOTO: PAPARAZZO LOV

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti