Najpoznatija modna blogerica: Chiara Ferragni proslavila prvi rođendan sina Leona

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvMjYHAhCfx/

Najbogatija modna blogerica na svijetu Chiara Ferragni i njen suprug, reper Fedez, proslavili su danas prvi rođendan sina Leoncina. Blogerica nije mogla sakriti oduševljenje, a budući da je tokom cijele trudnoće i nakon porođaja, objavljivala emotivne fotografije na svom Instagramu, Chiara je i ovoga puta sa fanovima podijelila trenutke radosti.

View this post on Instagram

Happy birthday Leo 🦈 #TheFerragnez

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

-Leo, danas ti je prvi rođendan. Došao si u naše živote prije godinu i učinio našu stvarnost bolju od bilo kakve fantazije. Volim te zauvijek, hvala što si mene odabrao za svoju majku- napisala je Chiara pored fotografije na kojoj pozira sa sinom.

Nakon što je na svom Instagramu prije godinu dana objavila prvu fotografiju sina Lea, Chiarinu fotografiju “lajkovalo” je nekoliko hiljada njenih fanova. Iako su mnogi blogericu kritikovali zbog toga što svoju privatnost previše “nudi” javnosti, brojke od nekoliko miliona pratilaca na godišnjem novu donose joj više od 8 miliona dolara zarade. Magazin “Forbes” ju je prošle godine uvrstio među 30 najbogatijih ljudi na svijetu koji imaju do 30 godina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti