Ko vam je zgodniji: Brad Pitt i Leonardo Di Caprio se vratili u 60-te

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BvMkuOrAdU6/

Quentin Tarantino predstavio je prvi filmski poster za film Once Upon a Time in Hollywood, koji izgleda potpuno retro. Radnja u filmu dešava se 1969., a sve je usredotočeno na kult Charlesa Mansona i šokantno ubistvo Sharon Tate koje je bilo udarac za sve u holivudskoj filmskoj industriji.

U filmu glume najveće zvijezde Hollywooda poput Margot Robbie, Leonarda DiCapria, Brad Pitta, Al Pacina, i još mnogo drugih. Glavne uloge će tumačiti DiCaprio i Brad Pitt, dok ulogu Tate igra Margot Robbie.

Snimanje je počelo u ljeto 2018., a DiCaprio i Robbie su ponudili uvid u film dijeljeći sa svojim fanovima fotografije sa snimanja. Iako DiCaprio i Pitt nose odjeću iz kasnih 60-ih izgledaju iznenađujuće dobro, a Robbijeva neobična sličnost s Tate je nevjerovatna i ostavit će vas bez daha.

Film će biti premijerno prikazan 26. jula 2019. godine.

https://www.instagram.com/p/BvMnuc-H-6G/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti