Kad kraljica kaže NE: Ništa od planova Meghan i Harryja

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Vojvotkinja Meghan i princ Harry došli su nedavno na ideju o osnivanju vlastitog ureda i djelovanju neovisno o ostatku kraljevstva, no, naravno, kraljici Elizabethi se ta odluka nije baš svidjela.

Naime, izvor blizak kraljevskoj porodici tvrdi kako je u posljednje vrijeme veoma napeta atmosfera unutar kraljevske palače zbog prijedloga mladog bračnog para.

– Željeli su da njihov odjel bude neovisan o ostatku kraljevstva, Buckinghamske palače i da ne moraju nikome odgovarati – otkrio je izvor za strane medije. 

No, kraljica je veoma brzo taj prijedlog odbila.

– Postoji stoljetna struktura koja se mora poštovati i ona ne dozvoljava takav način rada. Svi moraju odgovarati Buckinghamskoj palači te se vojvode od Sussexa ne mogu samo tako odvojiti i započeti svoj posao – dodao je izvor. 

Dakle, iako se par nakon rođenja prvog djeteta seli u Frogmore Cottage, ured će ipak ostati unutar palače, gdje im je na raspolaganju i apartman. 

https://www.instagram.com/p/Bu30pKiBZuY/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti