Prijatelji su je upozoravali na njegovu burnu prošlost: Pamela Anderson i francuski fudbaler obnovili vezu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuMCB3Sn1UC/

Glumica i Playboyeva zečica Pamela Anderson ponovo je u vezi. Nakon mjeseci bure, raskida i svađe putem medija, slavna glumica ponovo je obnovila vezu sa francuskim fudbalerom Adilom Ramijem. Kako pišu američki mediji, Pamela je i pored negodovanja porodice i upozorenja njenih prijatelja, odlučila Ramiju dati još jednu priliku i ponovo započeti ljubavnu vezu. Iako je su posljednji dvije godine bile jako turbulentne u njihovim životima, Pamela i Adil nedavno su viđeni zajedno u šetnji, a glumica je i sama potvrdila informaciju da je u vezi.

-Njeni prijatelji ne vole Adila i svjesni su da Pamela sa njim nije srećna. Ta veza je prepuna problema, ali ona se zaljubila i odbija da ih vidi- rekao je izvor blizak glumici.

Porodica poznate glumice nije zadovoljna njenim izborom posebno zbog toga što je Adil poznat kao neko ko voli da lumpuje i sigurni su da se i pored Pamele, neće odreći noćnog života.

https://www.instagram.com/p/BuTF7LIlJEx/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti