Nakon pokušaja samoubistva kćerka Michaela Jacksona puštena iz bolnice

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BrSKjB0Aq9-/

Kako prenose američki tabloidi, kćerka Michaela Jacksona, nakon izlaska filma „Napuštajući Neverland“, nije mogla izdržati medijske pritiske na kralja popa, pa je odlučila sebi okončati život. Paris Jackson je prvo počela demantirati medijske natpise obrativši se fanovima na Twitteru.

https://twitter.com/ParisJackson/status/1107008402910146560?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1107008402910146560&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.tportal.hr%2Fshowtime%2Fclanak%2Fjedina-kcer-michaela-jacksona-pustena-iz-bolnice-nakon-pokusaja-samoubojstva-foto-20190317

Američki tabloidi prenijeli su vijest da je jučer ujutro puštena iz bolnice u Los Angelesu, nakon što je medicinsko odoblje zbrinulo nakon pokušaja samoubistva. Uprkos njenom negodovanju tabloidi su snimili Paris pri izlasku iz bolnice.

https://www.instagram.com/p/BvJDdLhj9yu/

Inače, dokumentarac „Napuštajući Neverland“ izazvao je buru u javnosti, a u filmu kojem dvojica danas odraslih muškaraca svjedoče da ih je kao djecu u dobi od 7 i 10 godina početkom 90-ih zlostavljao kralj popa primljen je u javnosti s mješavinom užasa i nevjerice.

Četverosatni dokumentarac u kojem četrdesetgodišnjaci Wade Robson i James Safechuck optužuju Jacksona prikazan je u dva dijela, a brojne radijske stanice širom svijeta prestale su emitirati glazbu Michaela Jacksona.

https://www.instagram.com/p/BvJA22sDjUl/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti