Prvi put zajedno u šetnji: Najpoželjniji holivudski neženja zaljubljen kao nikad do sada

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BbNJVVRBrb9/

Prošlo je samo nekoliko mjeseci od rastanka jednog od najljepših holivudskih parova, a atraktivni neženja, glumac Channing Tatum potvrdio je spekulacije o kojima se posljednjih sedmica govorilo. Naime, Tatum je prije nekoliko dana snimljen kako šeta Londonom sa svojom novom partnericom, pjevačicom Jessie J. Paparazzi su konačno uspjeli u namjeri snimiti novopečeni par, a sudeći koliko su bili opušteni, par je izgleda, odlučio prestati sa skrivanjem i konačno ozvaničio vezu.

Jessie i Canning izgledali su jako zaljubljeno, a osmjesi koje nisu skidali sa lica, samko su potvrdili ono o čemu se već duže vremena govorilo. Iako mnogi još uvijek ne mogu prihvatiti činjenicu da Channing i njegova sada već bivša supruga Jenna Dewan više nisu zajedno, bivši supružnici i dalje njeguju prijateljski odnos, posebno jer su oboje odlučili da nastave zajedničku brigu o njihovo kćerkici. Mnogi već sada smatraju kako će Jeesie vrlo brzo prihvatiti Channingovu kćerkicu, a već su se pojavile i informacije kako pjevačica već sada planira njihovu vezu podići na veći nivo.

https://www.instagram.com/p/BZNS3fCHgeh/

https://www.instagram.com/p/BucVfGqnF04/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti