Učesnik realityja pronađen mrtav: Policija potvrdila da je riječ o samoubistvu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BsEKzpbFS7h/

Zvijezda reality programa “Love Island” ike Thalassitis pronađen je mrtav u jednom parku u Londonu, potvrdila je policija. Thalassitisa su pronašli slučajni prolaznici koji su pozvali policiju. Naime, mlada reality zvijeda objesio se u jednom londonskom parku nedaleko od kuće u kojoj je stanovao sa svojom bakom. Njegovi prijatelji otkrili su medijima da se Mike već neko vrijeme osjećao jako loše.

View this post on Instagram

😏

A post shared by Mike Thalassitis (@mike_thala) on

Tokom protekle godine izgubio je najboljeg prijatelja, a nedavno se preselio kod očeve majke kako bi brinuo o njoj. Thalassitis je bio jako potrešen kada je prije dva dana njegova baka preminula, što mnogi smatraju dodatnim razlogom zbog kojeg se odlučio na ovaj potez. Mike je bio jedan od omiljenih učesnika popularnog reality programa koji se prije tri godine emitovao u Velikoj Britaniji.

View this post on Instagram

perspective.

A post shared by Mike Thalassitis (@mike_thala) on

View this post on Instagram

@itv Palooza

A post shared by Mike Thalassitis (@mike_thala) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti