Pokušala izvršiti samoubistvo: Kćerka Michaela Jacksona isjekla vene

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BrSKjB0Aq9-/

Mediji u SAD prenijeli su vijest da je kćerka legendarnog pjevača Michaela Jacksona, Paris, pokušala izvršiti samoubistvo, nakon čega se oglasila i sama Paris koja je putem Twittera demantirala medijske navode. Kadiji su kasno sinoć prenijeli informaciju kako je Paris presjekla vene zbog čega je hitno prevezena u bolnicu gdje joj je pružena ljekarska pomoć.

Prema navodima policije, Paris je već neko vrijeme pokazivala sklonost ka agresivnom i prilično nekontrolisanom ponašanju što je na kraju rezultovalo pokušajem samoubistva.

One je i prije nekoliko godina na isti način sebi pokušala oduzeti život, a sve se dogodilo kada joj je bilo 15 godina. mediji navode kako bi razlog njenom postupku mogao biti film koji je prije nekoliko mjjeseci izašao u javnost, a koji govori o navodnom seksualnom zlostavljanju nekoliko dječaka koji su se u više navrata nalazili na imanju slavnog pjevača. Paris je burno reagovala u medijima nakon što je film premijerno prikazan, rekavši kako su svi navodi netačni, te da je cilj “žrtava” bio da privuku medijsku pažnju i ostvare određene finansijske dobiti.

Pročitajte još