Bivši suprug je tužio zbog klevete, a ona je već u zagrljaju drugog: Glumica i mladi reditelj snimljeni kako razmjenjuju nježnosti

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bt3s94ZgB01/

Bivša supruga Johnnyja Deppa, glumica Amber Heard, našla se na naslovnim stranama brojnih novina nakon što su potrvrđene informacije da ju je bivši suprug, tužio zbog klevete za navodno nasilje koje je preživjela tokom zajedničkog života. Ona je naime, u jednom poznatom listu objavila kolumnu u kojoj je govorila o zlostavljanju žena u braku, navodeći lični primjer iz svog prethodnog braka. Ovo je razljutilo njenog bivšeg supruga Johnnyja Deppa čiji su advokati ubrzo podnijeli tužbu protiv glumice koja bi atraktivnu Amber mogla koštati čak 50 miliona dolara.

No, izgleda da se Heard nije previše uzbudila povodom pisanja štampe budući da je nedavno snimljena kako razmjenjuje nježnosti sa rediteljem Andyjem Muschiettijem. Paparazzi su snimili novopečeni par na ulicama Los Angelesa nedaleko od njegove kuće. Iako još uvijek nisu potvrdili svoju vezu, mediji govore kako se poznati reditelj povjerio svojim saradnicima da je već neko vrijeme u kontaktu sa jednom glumicom, a sada je već poznato o kome se radi.

Pročitajte još