Gocu Tržan fanovi napali što dijeli savjete o braku, a onda ih je rasplakala

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Goca Tržan u jednom je od svojih vlogova, a na zahtjev fanova, govorila o temi braka i o tome kako ga sačuvati. S obzirom na činjenicu da iza sebe ima jedan razvod, pojedini su odmah prokomentirali da ona i nije pretjerano kompetentna da govori o toj temi. 

No, sigurno je da su čak i oni koji su tako komentirali ostali “dirnuti” nakon što je pjevačica kao primjer idealnog braka navela brak svojih roditelja. 

– Moji roditelji su u braku 46 godina. Ja, naravno, ne mogu da kažem da li su oni sretni, jer to samo oni znaju, ali znam da su jedna skladna zajednica. Mami je tata bio prvi muškaraca u svakom smislu. Rodila me je sa 20 godina, a tata me je uzeo u ruke na svoj 22. rođendan. Dakle, bili su vrlo mladi i odrastali su zajedno. Nisu imali ništa i u to vrijeme su bili podtsanari i živjeli u jednoj sobi. Tek kasnije je tata dobio stan – rekla je Goca. 

No, to nije najljepši dio njenog opisa roditeljske zajednice, a drugi je dio, ako je suditi po komentarima, rasplakao mnoge.  

– Moji roditelji su uvijek bili zajedno, baš uvijek. Novčanik je, također, bio zajednički i nije bilo skrivanja niti sklanjanja para od supružnika. Tata nikada nije odlazio u kafane bez mame, niti je mama krila od njega svoje shopping izlete. Bilo je neshvatljivo da bilo šta sakriju jedno od drugogo. Toliko su sve radili zajedno da je tata čak i palio dvije cigarete odjednom – jednu za nju, a drugu za sebe – rekla je, između ostalog, Goca i dodala da je danas vrijeme skroz drugačije. 

Poznata pjevačica nije htjela da priča o svom prvom braku, ali je istakla da je zahvalna što je u njemu dobila kćerku Lenu koju odgaja zajedno sa sadašnjim suprugom. 

Pročitajte još