Novosti

Velika tragedija u porodici mladog pjevača: Preminula mu sestra, imala je samo 18 godina

Foto: Instagram

Sestra pjevača grupe „One Direction“ Louisa Tomlinsona, Instagram influencerica Felicite Tomlinson preminula je u 18. godini.  Mlada djevojka je htjela biti modna dizajnerica, a na Instagramu je imala 1.4 miliona pratitelja. Umrla je u svom stanu u zapadnom Londonu, a najvjerovatnije od zastoja srce. Louis je za sestrinu smrt saznao u srijedu, nakon čega je otkazao svoje nastupe.

Policiju je pozvala hitna pomoć u srijedu nakon dojave da je djevojka imala srčani udar.

– Ženska osoba u dobi od 18 godina proglašena je mrtvom na licu mjesta. Obdukcija će se obaviti uskoro, stoji u policijskoj izjavi, prenosi BBC.

The Sun prenosi  da je hitnu pozvala osoba koja je bila s Felicite u stanu.

View this post on Instagram

RIP @felicitegrace

A post shared by Alessia Pedrazzini (@alessia.pedrazzini) on

  1. godine Felicite i Louis ostali su bez majke Johannah, koja je izgubila bitku s leukemijom. Imaju još petero braće i sestara, uključujući i šestogodišnje blizance.

27- godišnji Louis je najstariji, a prošle sedmice je objavio pjesmu koju je napisao od tuge za majkom. Jedan stih u pjesmu glasi: „’Živjet ću jedan život za nas oboje’“.

– Morao sam to učiniti. Oslanjao sam se na mamu za mnogo toga, svaki put kad bih zatrebao savjet oko bilo čega, ona je bila prva osoba koju bih zvao – rekao je pjevač i dodao da se nada da će uspjeti pomoći i svojoj braći i sestrama da se nose s tugom.