Niko ne želi preduzeti prvi korak: Ellen DeGeneres i Portia De Rossi ipak se razvode?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuF3U1ZFou6/

Poznata tv voditeljica Ellen DeGeneres posljednjih dana rijetko je u svome studiju,a na svoj mobitel nije željela odgovarati kolegama koji su jako zabrinuti budući da Ellen važi za veoma organiziranu i odgovornu osobu koja nikada ne kasni na snimanja i nište ne prepušta slučaju kada je riječ o njenoj veoma popularnoj Tv emisiji. U medijima se ovih dana pojavila informacija kako je Ellen danima odsutna i nije dostupna na svoj mobitel, a glavni razlog tvdrde upućeni je njen sukob za svojom supružnicom Portiom De Rossi koji traje posljednjih mjeseci.

Nekoliko portala u SAD objavilo je prije nekoliko sedmica da su nekada ludu zaljubljene partnerice već nedeljama daleko jedna od druge, a Ellen nije demantirala informaciju da je posljednjih mjeseci sama u svom novom stanu. Baš kao ni Ellen, ni Portia još nije javno progovorila o njihovom odnosu, a poznato je da je nakon što je Ellen odlučila kupiti i preseliti na novu adresu, to učinila i Portia.

-Ellen je u zadnje vrijeme bila u krizi- otkrio je izvor blizak paru koji je dodao kako ni Portia posljednje tri sedmice nije dolazila na posao, a usuput je mailom otkazala nekoliko ranije ugovorenih snimanja.

Mediji u SAD su mjesecima unazad već pisali o tome kako je njihov odnos jako “zategnut” te da je Ellen jako ljuta na svoju partnericu zbog njenog neodgovornog ponašanja i sve dužeg odsustva iz njihovog zajedničkog života. Oni koji dobro poznaju njihove odnose, ističu kako je “previše toga na kocki”, te da su i jedna i druga uložile mnogu truda u njihovu vezu, pa je i pored zategnutih odnosa teško reći koja će od njih dvije prva preduzeti korak koji bi mogao biti veoma bolan.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti