Kćerka Donalda Trumpa u Beograd doputovala zbog liječenja?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bb8Eb44jWUz/

Kćerka američkog predsjednika Donalda Trumpa, Tiffany, doputovala je prije tri dana u Beograd od kada mediji u Regionu neprestano spekulišu šta je zapravo povod njene posjete. Iako su neko već objavili kako je Tiffany doputovala u kratkotrajnu turističku posjetu, pojavile su se nove informacije koje govore da je Trumpova kćerka u Berograd stigla kako bi obavila niz ljekarski pregleda. Naime, Tiffany se već susrela sa doktorima integrativne medicine nakon čega je podvrgnuta nizu ispitivanja.

View this post on Instagram

Поздрав из Србије 👋🏻

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Prema saznanjima srbijanske štampe, Tiffany se sastala sa doktorom Momirom Dunjićem, specijalistom integrativne medicine, posebne medicinske grane koja je na ovim prostorima još u povoju, a predstavlja spoj naučne medicine i klinički dokazanih metoda komplementarnih i tradicionalnih grana medicine. Još uvijek nije poznato kakvim je sve pregledima podvrgnuta Tiffany Trump te da li je njeno zdravstveno stanje ozbiljno. Obzirom da se radi o kćerki američkog predsjednika, teško je da će se u javnosti pojaviti više informacija o njenom zdravstvenom stanju.

Ubrzo nakon posljednjih saznanja, mediji u Srbiji kontaktirali su doktora Dunjića ali on nije želi potvrditi ali ni demantovati ovu informaciju. Suudeći prema fotografijama koje je Tiffany objavila na svom Instagram profilu, vrijeme u Beogradu započela obilaskom grada, dok su se već pojavile informacije kako je veče nakon dolaska provela u jednom restoranu u čuvenoj Skadarliji.

Pročitajte još