Novosti

Bura se ne stišava: Jose Canseco pozvao zaručnika Jennifer Lopez na poligraf da dokaže da je ne vara

Nekadašnji igrač američkog fudbala Jose Canseco nedavno je dospio na naslovne strane brojnih medija kada je javno prozvao Alexa Rodrigueza da javno pred kamerama prizna da već mjesecima vara svoju vjerenicu Jennifer Lopez. Canseco je ozbiljne optužbe na račun Rodrigueza iznio sam dan nakon što je Alex zaprosio Jennifer. Bura oko skandala sada je dobila novu dimenziju pošto je Jose od Rodrigueza zatražio da javno istupi pred kamere i dokaže da je nevin tako što će putem poligrafskog testiranja odgovoriti na nekoliko njegovih pitanja.

View this post on Instagram

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Potsjetimo, Canseco je na svom Twitteru prozvao Rodrigueza da već mjesecima vara J Lo sa njegovom bivšom suprugom i Playboyevom zečicom Jessicom Canseco. Iako je atraktivna manekenka demantovala tvrdnje bivšeg supruga, Jose je i nju pozvao na TV duel te da zajedno sa Rodriguezom odgovori na nekoliko pitanja.

Kanseco je u seriji tvota koje je objavio na svom nalogu iznio niz ozbiljnih optužbi na račun Rodrigueza kojeg je nazvao običnim prevarantom i lažljivcem.

-Alex, izazivam te na poligraf. Da li si dovoljno muško da mu se suprostaviš- napisao je Canseco na Twitteru.

Nakon brojnih prozivki na račun svog nekadašnjeg kolege, Canseco je uputio izvinjenje Jennifer Lopez zbog toga što je na veoma bolan način morao da joj saopšti pravu istinu.

-Jennifer, čujem da si zaista dobra osoba i žao mi je što si se našla u centru ovoga, ali istina mora da izađe na vidjelo. Izazivam Alexa da se suoči sa mnom i uradi test poligrafom- napisao je na svom Twitter nalogu Jose Canseco.