Poznati voditelj Aleksandar Stanković otac drugi put: Na odluku o prinovi čekalo se 10 godina

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bu-6XNuHNNc/

Poznati novinarski par, Aleksandar Stanković, urednik i voditelj emisije “Nedjeljom u dva” na HRT i njegova supruga Željka, urednica portala Gloria.hr u obradovali su brojnu publiku viješću da će u avgustu po drugi put postati roditelji. U intervjuu za magazin Gloria.hr, ponosni roditelji otkrili su kako će u njihov dom uskoro stići prinova. Stankovići su još otkrili informaciju kako se radi o dječaku, kome će se zasigurno najviše obradovati njihova kćerka Una. Par je odluku o drugom djetetu  odgađao gotovo deset godina.

-Radit ću sve što treba, ali na nogometne utakmice neću ići- rekao je Stanković onoga trenutka kada mu je Željka otkrila da se nalazi u drugom stanju.

Par je svoju dugogodišnju ljubav krunisao brakom 2012. godine, a sve se odigralu velikoj tajnosti. Naime, Aleksandar je unaprijed sve isplanirao, a romantično putovanje u Dubrovnik okončano je na najbolji mogući način. Željka je u nekoliko navrata istakla kako njen suprug vješto krije svoju romantičnu stranu, ali uvijek uspijeva da je iznenadi. Sa druge strane, Željka ističe kako je po saznanju da će se ponovo ostvariti u ulozi majke, osjetila veliko uzbuđenje, a emocije koje su nadirala, u pojedinim trenucima teško je mogla savladati.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti