Keira Knightley pored glume ima još jedan talenat: Sada je pokazala kako zna svirati

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bu80jPMAVQI/

Holivudska glumica Keira Knightley jedna je od najtalentiranijih glumica mlađe generacije koja je sjajnim ulogama posljednjih godina, kupila srca mnogih. No, Keira je gostujući u veoma popularnoj TV emisiji kod Jimmyja Fallona pokazala da pored glume, posjeduje jedan veoma specifičan talenat. Naime, Keira je na veliko insistiranje poznatog voditelja pokazala brojnim gledaocima kako to izgleda kada ona svira na instrumentu koji je za neke pomalo čudan. Naime, poput njenih drugara iz škole, Keira je još kao mala naučila svirati na svojim zubima, a sada je to po prvi put javno i pokazala.

-Bio je jedan dečko u mojoj školi kada sam imala sedam ili osam godina, i gostovao je u jednom showu za talente gdje je svirao zubima, pa je bio zbog toga mnogo cool. Tako da, svi u mojoj školi su mislili da je to što on radi cool, i vjerovatno svi znaju da sviraju zubima- rekla je glumica.

https://www.instagram.com/p/Bu-hz56g8Lh/

Na veliko oduševljenje svih u studiju, Keira je Jimmyju pokazala svoj talenat kada je na svojim zubima odsvirala veoma popularne melodije. Glumica je prvo “zasvirala” numeru “Majčinstvo je maraton”, da bi potom publiku podigla na noge svirajući pjesmu “Raindrops Keep Fallin’ on My Head”, a nakon toga i jedno od najslušanijih numera na Youtubeu, “Despacito”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti