Kćerka bokserskog šampiona izvršila samoubistvo: Nisam želio ovako da se završi

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/84I3CFKD3H/

Kćerka nekadašnjeg svjetskog bokserskog šampiona, Georga Foremana, Freeda, izvršila je samoubistvo u 42. godini života, saopštio je njen otac. Freeda je pronađena u svojoj kući u Hustonu javio je CNN. Portparol okruga Harris u Hustonu saopštio je da je Freeda izvršila samoubistvo ali da će se više detalja o njenoj smrti znati nakon obdukcije.

Poput svoga oca, Freeda je tokom 2000. godine zvanično postala profesionalna bokserka, a u kratkoj karijeri zabilježila je pet pobjeda i jedan poraz. Iako se nakon kratkotrajne sportske karijere posvetila porodici, mnogi smatraju da je Freeda izvršila samoubistvo zbog problema sa depresijom. Njen otac oprostio se od svoje miljenice porukom koju je objavio na svom Twitteru.

https://twitter.com/GeorgeForeman/status/1104935702876311552

-Prva nedelja u 42 godine bez moje Freede. Sada je sa svojim Tvorcem. Želio sam da budem sa njom još samo jedan dan, ok, samo još jednu godinu, još jedno 10 godina- napisao je Foreman.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti