Bivša supruga Johnnyja Deppa: Roditelji su bili šokirani kada sam im rekla koga volim

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bt3s94ZgB01/

Holivudska glumica Amber Heard nedavno se našla u žiži javnosti zbog ozbiljnih optužbi koji je na njen račun iznio njen bivši suprug, glumac Johnny Depp. Naime, Depp je optužio bivšu suprugu da je prekršilia dogovor koji su zajedno sklopili, a koji je podrazumijevao da Amber neće u javnosti govoriti o navodnom nasilju koje je preživjela dok su bili u braku. Mlada glumica, ipak je u jednom blogu iznijela optužbe na račun bivšeg supruga zbog čega Depp od nje zahtijeva čak 50 miliona dolara na ime odštete. Ono što je dodatno iznenadilo fanove atraktivne glumice bile su i njene posljednje izjave u kojima je otkrila koliko je za nju bilo bolno svojim roditeljima otkriti svoje seksualno opredjeljenje.

-Moji roditelji nisu znali kako da reaguju, jer nisu mogli da isprocesuiraju to. Za njih, to je odmah značilo da sam ja “nešto drugo”, jer sam odrasla u Texasu, sredini koja je veoma konzervativna i religiozna- rekla je Heard.

Glumica dodaje kako su roditelji u početku bili ubijeđeni da se radi o šali, te su u prvi mah pomislili da se radi o novoj ulozi o kojoj je prvo htjela njih iznenaditi. Ipak, kada im je Amber objasnila da osjeća sklonost ka ženama, bili su jako iznenađeni i šokirani.

View this post on Instagram

Blue steal #746 for @shape 📸 @jamesmacari

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

-Odbila sam da dopustim da me zatvorena sredina uguši. Nisam prihvatala nikakvu negativnost po tom pitanju, ali im je trebalo čitavih pet godina da to prihvate. Posle pet godina, moji roditelji su sjedili u prvom redu dok sam primala nagradu koju dodjeljuje LGBT zajednica- izjavila je glumica.

Pročitajte još