Lepa Brena u suzama napustila studio: Čim je na ekranu ugledala lik Divne Karleuše briznula je u plač

Piše: Redakcija

Pjevačica Lepa Brena nedavno je gostovala u jednoj muzičkoj emisiji gdje se u društvu brojnih gostiju prisjetila svoje velike prijateljice Divne Karleuše koja je preminula 3. marta nakon teške bolesti. Iako je sreću u njen dom donijela vijest o rođenju sina Filipa Živojinovića, Brena nije mogla zadržati suze nakon što je na velikom ekranuo prikazan emotivni video sa kadrovima iz života Divne Karleuše, dok se u pozadini čula jedna od najljepših Breninih balada. proslavljena pjevačica nije mogla obuzdati emocije, pa je uprzo nakon prvih taktova njene pjesme, uplakana napustila studio. Po povratku na scenu, Brena se nekako uspjela smiriti, a tokom nastavka emisije, vidno potrešena nije progovorila niti jednu riječ.

-Ja znam jednu stvar Breno. Brenu je ovo jako pogodilo. Da je Divna živa ili da može nešto reći s onog svijeta, rekla bi: “Sale, nemojte tugovati, raspalite veselo, ja sam uvijek voljela muziku, uvijek sam voljela pjevače, podržavala sam sve vas. Hvala ti Divna na svemu- rekao je autor emisije Saša Popović.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti