Beckhamovi se pridružili klubu najbogatijih: Vrijednost imovine skoro milijardu dolara

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BsSkot6Aiqj/

Bračni par Beckham pored velike i sretne porodice i skladnog braka, koji ne mogu poljuljati ni brojni novinski naslovi, od nedavno se može pohvaliti još jednom zadivljujućom brojkom. Naime, nekoliko kompanija koje se nalaze u rukama Davida i njegove supruge Victorije, svojim pozitivnim poslovanjem uspjele su ostvariti enormne prihodi, a bogatstvo prodice Beckham moglo bi uskoro dostići brojku od milijardu dolara.

Kako javlja britanski “Mirror” davidova kompanija Footwork Productions, u kojoj su prikupljeni njegovi prihodi ostvareni bogatim fudbalskim ugovorima ima promet od 208,3 miliona funti. Pored toga, “Beckham Brand Holdings”,u proteklom periodu ostvario je promet u visiniod 260,8 miliona funti, a tu su i “DB Ventures Ltd”, s profitom od 90 miliona funti, dok “Victoria Beckham Ltd”, kompanija koja se bavi dizajnom i savjetovanjem iz oblasti mode, ima neto vrijednost od preko 100 miliona funti. Pored ove, Victorija je vlasnik i “Moody Productionsa” koji posluje sa preko 10 miliona funti dobiti.

Beckhamovi pored brojnih unosnih poslova u svom vlasništvu imaju nekoliko nekretnina čija se vrijednost mjesri sa nekoliko miliona dolara. Njihov stan u West Londonu vrijedan je 35,1 miliona funti, dok imanje u Cotswoldsu vrijedi 6 miliona funti. Svemu ovome, David je pridodao nekoliko unosnih ugovora s kompanijama “Samsung”, “Adidas”, “Pepsi”, “H&M” i mnogim drugim.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti