Richard Gere imao aferu sa slavnom dizajnericom

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Poznata belgijska dizajnerica Diane von Furstenberg gostovala je u emisiji Andyja Cohena “Watch What Happens Live‘”  s glumicom Julianne Moore. Tokom emisije igrali su igru DVF ili WTF, u kojoj su voditelj i Julianne Moore morali pogoditi za neke navode vezane uz život dizajnerice da li istina ili laž.

Jedan je glasio: “Nekada davno, DVF imala je kratku ljubavnu aferu s Richardom Gereom” I dok jeAndy Cohen rekao da bi to moglo biti istina, Julianne Moore ostala je ušokirana pa je rekla da to nije istina: “Ja ću reći WTF.”

Pogledi su se zatim usmjerili prema Diane von Furstenberg, koja je kroz smijeh priznala da je doista imala vatrenu noć s Richardom Gereom, na što su svi ostali na prvu bez teksta. Međutim, dizajnerica nije otkrila ništa više od toga. 

https://www.instagram.com/p/BocstNnh60m/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti