М:tel i Sony pozivaju sve zainteresovane kreativce: Dizajnirajte cover telefona Sony Xperia T3

Piše: Redakcija

Naime, svi zainteresovani korisnici m:tel usluga u BiH mogu se prijaviti na konkurs za prijedlog vizuelnog rješenja cover-a (zaštitne maske) moćnog Xperia T3, jednog od najnovijih modela iz linije Sony pametnih telefona, koji je otvoren 1. novembra.
Oni koji žele da pokažu svoj talent kroz kreativne i inovativne prijedloge dizajna za cover Sony Xperia T3, potrebno je da svoje radove dostave do 20. novembra 2014. godine.
Proces prijave na spomenuti konkurs sastoji se iz dvije faze. Registracija, odnosno prva faza prijavljivanja, podrazumijeva slanje osnovnih podataka (ime i prezime, broj telefona i e-mail adresa) na adresu [email protected], a zatim slijedi druga faza, tokom koje će učesnik dobiti e-mail sa preciznim tehničkim parametrima Sony Xperia T3 pametnog telefona, na osnovu kojih će moći isplanirati izgled cover-a do najsitnijih detalja.
Tema dizajna nije definisana, ali je potrebno da izgled cover-a, poput samog telefona, ističe eleganciju, nadmoćnost i impresivnost. Radovi mogu biti kreirani u nekom od grafičkih programa na računaru, nacrtani rukom ili dostavljeni kao fotografija.
Ovoga puta će najbolja vizuelna rješenja odabrati fanovi kompanije m:tel, i to lajkovima u okviru virtuelne izložbe radova koja će biti postavljena na oficijelnom blogu, na adresi blog.mtel.ba. Izbor najboljih radova lajkovima trajaće od 20. novembra do 01. decembra, a tri najbolja dizajna će biti nagrađena. Učesnik sa najbolje dizajniranim cover-om, dobiće upravo Sony Xperia T3 smartfon, drugoplasirani će biti nagrađen Sony Fifa Smartwatch-om, dok će Sony slušalice biti nagrada za osvojeno treće mjesto.
Na kraju, kompanija m:tel će izraditi tri najkreativnije ideje za cover u ograničenim količinama, te na ovaj način omogućiti da prvi kupci Sony Xperia T3 telefona iz ponude m:tel-a dobiju jedinstven dizajn po sopstvenom izboru.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti