Keith Urban iznenadio priznanjem o Nicole

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bqt0wS0BJE9/

Australijski muzičar Keith Urban nakon 13 godina braka odlučio je svojoj supruzi, glumici Nicole Kidman posvetiti pjesmu. Numera nosi naziv “Twins” što simbolizuje njen zodijački znak. No, ono čime je Ketih mnoge iznenadio bila je njegova javna izjava u kojoj se pohvali time kako se Nicole i on odlično “razumiju” u krevetu. Jedna njegova rima, “maniac in bad, brainiac in head”, što u slobodnom prevodu znači, manijak u krevetu, ali pametnica u glavi, bila je dovoljna da iz nje nastane pjesma za koju je i sam Urban rekao kako se radi o jednoj od njegovih omiljenih koju je do sada napisao.

-Mojoj ženi se pjesma baš dopala- rekao je Urban u jednom intervjuu.

Ipak, Urbanova publika, posebno onaj ženski dio, kritikovao je pjevača ističući kako je ovim tekstom prešao granicu i na veoma neprikladan način ugrozi intimu svoje supruge.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti