Sharon Stone proslavila 61. rođendan: Godine su ipak samo broj

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Glumica i bivša manekenka Sharon Stone danas slavi 61. rođendan. Rođena je 10. marta 1958. godine u Pennsylvaniji, a jedna je od onih žena koja je dokaz tvrdnji da su godine samo broj.

Izgleda fantastično, ali ne skriva da se u početku nije dobro nosila s prvim borama na licu i sasvim prirodnim procesom starenja.

– U četrdesetima sam došla do trenutka kad sam se zatvorila u kupatilo s bocom vina, zaključala vrata i rekla: “Ne izlazim napolje dok u potpunosti ne prihvatim svoj izgled.” Mislim da vječna ljepota ne postoji. To je samo uvriježeni izraz. To je apsurdno i nemoguće. Preživjela sam moždani udar i vrlo sam zahvalna na činjenici da uopće mogu stariti. Ne osjećam ništa osim zahvalnosti za godine koje prolaze – rekla je svojevremeno.

Ipak, Sharon Stone je jedan dobar primjer da starjeti treba dostojanstveno i prihvatiti svoje godine. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti