Grupa VAN GOGH dobitnik nagrade “2014 MTV Europe Music Awards”

Piše: Redakcija

Grupa VAN GOGH dobitnik je ovogodišnje prestižne nagrade “2014 MTV Europe Music Awards” u kategoriji najboljeg regionalnog izvođača.

Nagrada će bendu biti uručena 9. novembra u dvorani The Hydro u Glasgowu. Ovo je druga MTV nagrada za najpopularniji regionalni rock bend VAN GOGH, kojem je najprestižnija muzička nagrada dodijeljena već ranije, 2007. godine.

Dobijanjem ove MTV nagrade, VAN GOGH kao predstavnik našeg regiona automatski nastavlja utrku za još jednu MTV nagradu, sada u kategoriji za najbolji bend u Istočnoj Evropi. I ovaj put o dobitniku odlučuje publika svojim glasovima.

Frontmen grupe VAN GOGH, Zvonimir Đukić Đule, kao I članovi benda Srboljub Radivojević Srba, Dejan Ilić Cvika i Branislav Gluvakov Bane, zahvaljuju se svima koji su vjerovali u njih I dali VAN GOGH-u svoj glas.
“Ovo priznanje predstavlja našu zajedničku pobjedu. Želimo da ovu nagradu proslavimo sa vama, licem u lice, od grada do grada u čitavoj regiji. Prvi susret vam zakazujemo već 11. decembra, na velikom beogradskom koncertu u Hali sportova”, poručio je Đukić.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti