Ovi poznati parovi su se upoznali na sastanku na slijepo

Piše: Redakcija

 

AFP

Iako njihovi životi izgledaju kao prilično savršeni i poznate ličnosti imaju tegobe kada je upoznavanje odgovarajućeg partnera u pitanju. Upravo zbog toga se dešava da im njima bliski ljudi, bilo da je riječ o menadžerima ili prijateljima, ugovaraju sastanke na slijepo. Iako se ova vrsta sastanaka definira kao prilično stresna, ovim se poznatim parovima pokazala kao uspješna. Pogledajte o kojim parovima je riječ. 

 1. Meghan Markle i princ Harry 

Njima je sastanak ugovorio zajednički prijatelj, a princ Harry je u jednom od intervjua otkrio da je imao veliku tremu kada je ugledao Meghan. 

2. Brad Pitt i Jennifer Aniston 

https://www.instagram.com/p/BtBarUYhcbv/

Iako njihova ljubav nije potrajala, njihova romansa je započela na sastanku na slijepo koji su organizirali njihovi agenti. 

3. Ryan Reynolds i Blake Lively 

Njihov prvi sastanak izgledao je kao scena iz romantičnog filma. Naime, njih dvoje su bili na “duplom sastanku” s drugim ljudima, a kako su otkrili u jednom od intervjua, čim su se ugledali su znali da su jedno za drugo. 

4. Tylor Swift i Kelvin Harris 

Njih dvoje su bili u vezi od marta 2015. do juna 2016. godine, a upoznali su se na sastanku na slijepo koji je sredila njihova zajednička prijateljica.

5. Salma Hayek i François-Henri Pinault

https://www.instagram.com/p/BuXMSEflykR/

Njihov prvi sastanak, koji je bio na slijepo, nije bio uspješan kao što je to slučaj s prethodnim parovima.

– Naš prvi sastanak je bio užasan. Nisam ni znala da imam sastanak i mislila sam da idem na event. Kada sam shvatila o čemu se radi bila sam jako ljuta na svoje prijatelje koji su znali da na to nikad ne bih pristala. No, iako je naš početak bio loš, priča ima sretan kraj – rekla je Salma u jednom od intervjua. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti