Paris Jackson: Kćerka Kralja popa živi u strahu

Piše: Redakcija

Dokumentarac o Kralju popa, Michaelu Jacksonu,  “Leaving Neverland” u kojem su Wade Robson i James Safechuck iznijeli optužbe o seksualnom zlostavljanju koje su, navodno, pretrpjeli od njega izazvao je veliku kontraverzu. Naime, brojne radijske stanice su zbog ovoga prestale puštati njegovu muziku, a njegovi su fanovi u velikoj mjeri ostali zgroženi onim što su u filmu mogli vidjeti. No, uprkos prilično kontraverznom sadržaju, članovi Michaelove porodice se nisu izjašnjavali, a sada su se pojavile prve informacije o tome kako su oni doživjeli film. Naime, prema pisanju “The Suna”, izvor blizak njegovoj kćerki Paris otkrio je da je 20-godišnja glumica zabrinuta jer se boji kako će se sve ovo odraziti na njenu katrijeru. 

– Prošle godine je glumila u filmu, ali vjeruje da će ovaj dokumentarac uplašiti producente. Sve se svodi na marketing, a ona se brine da će ljudi, kada je vide, misliti samo o skandalu njenog oca Michaela koji je vezan za zlostavljanje. Ona želi da glumi, ali je svjesna da bi ovo moglo sve pokvariti – rekao je izvor za ovaj medij. 

Kako piše Daily Mail, Paris navodno još uvijek nije vidjela dokumentarac, a u intervjuu koji je dala 2017. godine je otkrila da je čvrsto uvjerena u očevu  nevinost. 

– Zamislite da neko od vaših roditelja plače jer ga cijeli svijet mrzi zbog nečega što nije učinio. Za mene je jedino to bilo bitno. Vidjela sam koliko ga to boli i počela mrziti cijeli svijet zbog onoga što mu čine. Pitala sam se kako ljudi mogu biti tako zli – rekla je ona tada. 

Iako Paris o ovome nije lično govorila, članovi njene porodice su itekako reagirali na javni linč koji je ovaj dokumentarac prouzrokovao. 

View this post on Instagram

💁🏼

A post shared by PK (@parisjackson) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti