Samantha Markle ponovo optužila sestru: Meghan nema srca, okrenula je leđa porodici

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Sestra vojvotkinje Meghan Markle, Samantha, ponovo je iznijela niz optužbi na račun britanske princeze nazvavši je licemjernom i hladnom osobom. U novom dokumentarnom filmu pod nazivom “Meghan & The Markles: A Family At War” Samantha je iznijela niz pikanterija iz života Meghan Markle dok je još obavljala funkciju veleposlanicu UN. Ona je u intervuu za potrebe novog dokumentarnog filma opisala Meghanin odnos prema njihovom ocu koji je prije nekoliko dana objavio sadržaj pisma koje mu je uputila Meghan, nekoliko dana prije kraljevskog vjenčanja. Iako je vladalo veliko interesovanje za samim sadržajem pisma, brojni britanski mediji odbili su objaviti sadržaj pisma za koje smatraju da sadrži previše privatnih informacija.

-Ona ili nema srca ili bi činila sve što je u njezinoj moći kako bi ocu pružila udobnost, bila ljubazna i milostiva, i pobrinula se da mu bude ugodno u starosti- samo je jedan od komentara koje je Samantha iznijela u intervjuu.

Ipak, jedan od razloga zbog koji su posljednjih mjeseci Samantha i njen otac u nekoliko navrata kritikovali meghan, mogao bi biti i intervju princa Harryja koji je dao tokom 2017. godine, kada je u jednom dijelu razgovora za “BBC” rekao kako se Meghan odlično snalazi u novoj porodici, koja joj je pružila sve što prije nije imala. Upravo je ta Harryjeva izjava bila povod da Samantha uputi brojne kritike i vulgarnosti na račun polusestre koju je u jednom trenutku nazvala običnom “sponzorušom”.

https://www.youtube.com/watch?v=fN1NB5_f-Ug

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti