Evo koliko su zapravo bogati članovi Kardashian-Jenner porodice

Piše: Redakcija

 

Slobodno se može reći da je Kardashian-Jenner porodica jedna od najpoznatijih na svijetu, a sve zahvaljujući reality showu “Keeping Up with the Kardashians” čija gledanost iz sezone u sezonu ruši rekorde. No, iako članovi ove porodice zarađuju priličnu sumu novca zahvaljujući ovom showu, njihovo bogatstvo dolazi i iz drugih izvora i čini ih jednom od najbogatijih porodica na svijetu. Evo koliko su zapravo bogati članovi ove poznate porodice. 

Kylie Jenner

Kylie je, prema podacima Forbesa, sa samo 21 godinu postala najmlađi milijarder na svijetu, a zahvaljujući firmi Kylie Cosmetics koja je prošle godine ostvarila zaradu od 360 miliona dolara. Ona je najbogatiji član ove porodice. 

Kim Kardashian 

View this post on Instagram

An a whatta???

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Forbes je Kimino bogatstvo procijenio na 350 miliona dolara. Prošle godine se našla na 54. mjestu najbogatijih žena u SAD, a prije svega zahvaljujući njenoj KKW Beauty liniji. 

Caitlyn Jenner 

Prema pisanju Celebrity Net Wortha njeno bogatstvo se procjenjuje na 100 miliona dolara. 

Kris Jenner

Kris ima ulogu menadžerice porodice i njeno se bogatstvo procjenjuje na 60 miliona dolara. 

Khloe Kardashian 

Njeno je bogatstvo procjenjeno na oko 40 miliona dolara, a osnovni izvor prihoda joj je porodični reality program čiji je dio. 

Kourtney Kardashian 

Njeno bogatstvo je procjenjeno na 35 miliona dolara, a osnovni izvor prihoda joj je reality program. No, mnogi misle da će i ona uskoro pokrenuti svoju liniju ljepote, nakon čega se očekuje da se njeno bogatstvo poveća. 

Kendall Jenner

U julu prošle godine je otkriveno da njeno bogatstvo iznosi 18 miliona dolara, a Celebrity Net Worth piše da se ono sada povećalo na 30 miliona. Kendall je bila najplaćeniji model na svijetu prošle godine. 

Rob Kardashian 

https://www.instagram.com/p/Buq2YJPgTpK/

Celebrity Net Worth otkriva da Robovo bogatstvo iznosi deset miliona, a osim kroz reality zarađuje i zahvaljujući emisiji  Rob&Chyna koja se emitira na E! kanalu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti