Najteži dani Jelene Karleuše: U posljednjih nekoliko mjeseci izgubila je četiri bliske osobe

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Novinarka i majka pjevačice Jelene Karleuše, Divnapreminula je u nedjelju nakon trogodišnje borbe s rakom pluća. Danas je u Beogradu održana komemoraciju, a poslijepodne je sahranjena.

Pjevačica je bila jako bliska s majkom i više puta je isticala kako joj je ona najbliža osoba na svijetu na koju se uvijek može osloniti. Potpuno shrvana došla je na komemoraciju, gdje je ušla na sporedni ulaz. Uz nju je cijelo vrijeme njen suprug, fudbaler Duško Tošić, koji ju drži za ruku i na kojeg se oslanja.

Karleuša je navodno odlučila da će odmah nakon sprovoda s Duškom otići u Kinu kako bi se maknula od svega. Smrt majke jako teško podnosi, uzima tablete za smirenje, a danima nije progovorila. 

U posljednjih nekoliko mjeseci doživjela je više tragedija. U septembru prošle godine preminuo je njen svekar Milorad Tošić. Nakon toga otkazala je sve nastupe i poslovne obaveze te bila uz supruga.

U februaru je u saobraćajnoj nesreći poginuo jedan od njenih obožavatelja s kojim je bila u kontaktu, a vijest o tome podijelila je na svojim društvenim mrežama. Također, Jelenu je  jako pogodio odlazak pjevača Šabana Šaulića  s kojim je godinama bila prijateljica. 

View this post on Instagram

Goodbye my friend

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti