Zbog saobraćajne nesreće: Tonyju Cetinskom prijeti osam godina zatvora

Piše: Redakcija

Općinski sud u Pazinu danas je potvrdio optužnicu protiv pjevača Tonyja Cetinskog u slučaju saobraćajne nesreće u Rovinju novembru 2017. godine kada je poginuo 62-godišnji Ibrahim Kevljanin koji je u alkoholiziranom stanju ležao na cesti, pišu hrvatski mediji. 

Još nije poznato kada će početi suđenje, a advokat Tonija Cetinskog je bez komentara na odluku sudskog vijeća koju se čekalo otkad je optužnica u januaru došla na sud.

– Potvrdili su optužnicu i uputili na suđenje. Nemamo komentara, a svoje ćemo argumente iznijeti na suđenju. Sudsko je vijeće odlučilo da su dokazi koji je tužitelj ponudio dostatni da se uđe u suđenje, a da će se na suđenju odlučivati je li kriv ili nije – kazao je advokat Goran Marjanović. 

U nedavnom intervjuu za “Azru”, Tony je kazao da je nesretni događaj ostavio traga na njega i njegovu porodicu te da je za eventualne pogreške spreman odgovarati. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti