Sofia Vergara se ne odvaja od ovog komada koji košta 30 dolara

Piše: Redakcija

Sofia Vergara važi za jednu od najljepših žena na svijetu, a ova dama je i redovan gost modnih rubrika zbog svog specifičnog ležernog stila. Uprkos tome što je na crvenom tepihu uvijek besprijekorno dotjerana i rado pokazuje svoje obline, van istog je gotovo uvijek u opuštenim, ali modernim kombinacijama. Kolumbijska glumica je baš zato omiljena u modnim krugovima – prava je inspiracija za svakodnevne kombinacije “običnih žena”. Ipak, iako nonšalantno obučena, Sofiaa se gotovo nikad ne odvaja od štikli koje kombinuje uz najrazličitije komade, a pored visokih potpetica, ona ima još jedan favorit u garderoberu.

View this post on Instagram

Casual dinner🌮🌮 #fashionselfi👖👖

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Naime, ova 46-godišnja dama najčešće bira farmerke, a nedavno je dizajnirala i svoju prvu kolekciju jeansa i to u saradnji sa američkim trgovačkim lancem “Walmart”.

– Ja živim u farmerkama! Od odlaska u trgovinu do sastanka ili noćnog izlaska, one su must-have komad za žene. Željela sam da dizajniram liniju lijepih modela, savršenih za dnevne casual prilike ili čak i večernje, a da pritom budu udobni i povoljni. Oduševljena sam zbog partnerstva s Walmart-om, i što smo uspjeli da kreiramo kolekciju za žene svih oblika i veličina. Svako tijelo je drugačije i svako tijelo je lijepo i zaslužuje da se slavi – istakla je Vergara.

Sofia je otkrila i koji je njen najdraži model – riječ je o modelu s oznakom “Victoria”.

– Ime su dobile po mojoj mlađoj sestri. Kombinujte ih s cipelama na platformu i stalno ćete ih nositi. Ovo je jedan od prvih modela koji sam dizajnirala, a ni ja ni sestra skoro da ih nismo skinule sa sebe od tada – priznala je glumica koja je zaista gotovo svakodnevno u farmerkama, a u pomenutom modelu su je fotografi “uhvatili” već nekoliko puta.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti