Madonna proslavila veliki jubilej: Prošlo je 30 godina od velikog skandala o kojem se i danas priča

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtHoJJThvJz/

Pop ikona Madonna objavila je na svom Instagramu kratak video svog čuvenog hita “Like a Prayer” koji je dugo vremena bio predmet brojnih rasprava. Slavna pjevačica ističe kako je upravo taj hit postao predmet brojnih rasprava, a dugo godina nakon toga, Madonna je trpila brojne kritike zbog videa koji je u mnogim državama bio zabranjen.

-Na današnji dan prije 30 godina, objavila sam pjesmu i spot koji je izazvao toliko kontroverze, poljubila sam crnog sveca i plesala ispred zapaljenog krsta. Snimila sam i reklamu za Pepsi koja je bila zabranjena kao nedolična. Srećan rođendan, meni i kontroverzi- napisala je pjevačica ispod videa objavljenog na njenom Instagramu.

Mnogi smatraju kako je nakon objavljivanja spornog spota i oštrih reakcija koje je uputila katolička crkva, njena krarijera krenula uzlaznom putanjom. Pjevačica smatra kako je za nju ovaj potez bio očekivan i ističe kako je ovim spotom upravo ona “probila led” kada su u pitanju video spotovi koji su obilovali provokativnim sadržajem.

Pročitajte još