20 godina uspješne karijere: Brazilka Gisele Bündchen godišnjicu proslavila novom naslovnicom

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Brf7NcmAAAn/

Sada već davne 1999., po prvi put pred objektive poznatog modnog časopisa Vogue stala je mlada Brazilka Gisele Bündchen, a sada 20 godina kasnije ponovo je snimila naslovnicu za isti časopis i time proslavila 20. godišnjicu karijere. Sada ceć popularna manekenka kada se prvi put slikala za Vogue bila je tek na pragu svoje karijere i mogla je samo sanjati o tome da će jednog dana postati supermodel broj jedan na svijetu.

Ovim povodom Vogue ju je pozvao, sada kao penzionisanu manekenku, da  ponovo stane pred njihov objektiv. Zgodna Brazilka se odazvala na njihov poziv, a pohvalila se i desetom godišnjicom braka s igračem američkog fudbala Tomom Bradyjem s kojim ima dvoje prekrasne djece, sina Benjamina Reina i kćerku Vivian Lake.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti