Halle Berry pokazala novu tetovažu: Fanovi smatraju da je lažna

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BqKxSrxj4lp/

Holivudska glumica Halle Berry postala je svojevrstan prototip savršene žene koja i u svojim 50-im napornim radom i vježbom održava zavidnu figuru. Zajedno sa ličnim trenerom Peterom Lee Thomasom svakodnevnim treninzima koji mnogima liče na prave vojne drilove, glumica podiže svoju formu, a pored joge i vježbi u teretani, Halle svakodnevno trenira borilačke sportove poput boksa i kik-boksa. Zdrav način ishrane, redovni treninzi i sauna, samo su neke od dnevnih rutimžna slavne glumice koja se na svom Instagramu pohvalila novom tetovažom u obliku gančice sa listovima duž cijelih leđa.

View this post on Instagram

Who says I’m not a mermaid 🧜‍♀️

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

-Ko kaže da nisam sirena?- napisala je Berry pored fotografije na kojoj se vidi kako pozir sa novom tetovažom.

Ubrzo nakon njene posljednje objave, njeni fanovi započeli su pravu raspravu o tome da li se zaista radi o pravoj tetovaži, budući da se zbog veličine tetovaže može pretpostaviti koliko je samo bolno bilo njeno nastajanje.

View this post on Instagram

This week is FLASHBACK #FitnessFriday and it covers what has kept me fit, healthy and full of energy for the past decade: diet! Our inner warrior is only as good as how we choose to nourish it, and what we eat builds our foundation. I’m thrilled to share this week’s #PHITTalks, because I think it’s safe to say @peterleethomas and I are on a nutrition mission. Check stories or IGTV and join the conversation – planning meals to coincide with exercise routine, curbing that soda addiction (guilty!), eating to cope with anxiety, and the cleansing benefits of Green Kamut Wheatgrass 🌱. Let me know what you guys love to fuel your body with in the comments, and Happy #FitnessFriday ♥️

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

-Nije mi poznato odakle sirenama simbolika grančice naleđima? Ne vjerujem da se radi o pravoj tetovaži. Ovo je ogromna tetovaža, ne mogu ni da zamislim kako je bilo bolno njeno nastajanje- samo su neki od komentara njenih obožavalaca.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti