Margot Robbie potrošila bogatstvo na luksuznu nekretninu: Želim da moja porodica uživa

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BHKzjhmhO0L/

Holivudska glumica Margot Robbie nedavno se pohvalila novom nekretninom vrijedno blizu 3 miliona dolara, koju je nakon kupovine poklonila majci i sestri. Atraktivna glumica koja posljednjih godina bilježi veliki uspjeh na filmskim platnima, odlučila je da svojoj porodici olakša život, a jedan od razloga je i taj što glumica više ne želi da njeni najmiliji troše vijeme na dugotrajna putovanja kako bi je posjetila.

-Vidjeli smo Margot nekoliko puta ovdje, uvijek dolazi u tišini i bez velike pomple. Odrasla je u ovom kraju, pa joj nije problem da se ponaša kao domaća- izjavio je jedan od komšija.

Iako je odrasla u Australiji, Margot često ističe kako Los Angeles doživljava kao svoj rodni grad, budući da već nekoliko godina živi u njemu. njema porodica dugo je živjela na relaciji izme
đu Australije i SAD, a novi dom koji se nalazi u elitnom dijelu Los Angelesa, Hancock Parku, zadovoljava sve prohtjeve slavne glumice.

https://www.instagram.com/p/BucrhKuBKZg/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti