Halle Berry ne želi bivšem više plaćati troškove za auto, teretanu, odjeću…

Piše: Redakcija

Iako je u braku sa francuskim glumcem i modelom Olivierom Martinezom, holivudska zvijezda Halle Berry i dalje ima probleme sa bivšim partnerom, kanadskim manekenom Gabrielom Aubryjem. Naime, njih dvoje dijele skrbništvo nad kćerkom Nahlom, i budući da je Gabriel nezaposlen Halle mu mora mjesečno plaćati 16.000 dolara alimentacije.

TMZ piše kako Halle više ne želi uplaćivati ovoliki iznos, već ga smanjiti na 3800 dolara. Glumica tvrdi da njen novac Gabriel koristi za vlastite troškove, a putem advokata dokaze je poslala i sudu. Gabriel od njenog novca i danas ide u teretanu, kupuje odjeću, plaća zdravstveno osiguranje, namještaj te održava automobil. Glumica pokušava suca uvjeriti da bi maneken trebao naći posao, pogotovo zbog toga što zajedno odgajaju kćerku.

S druge strane Gabriel se na sudu brani od ovog zahtjeva tako što uporno ponavlja kako ne može raditi svoj posao jer ga je Olivier Martinez prije dvije godine jako pretukao, zbog čega je do sada dobio samo tri gaže.

Koliko sve ove razmirice utiču na Hallein brak sa Olivierom,još uvijek nije poznato, no, ne tako davno, proživljavali su pravu dramu upravo zbog Halleinog bivšeg partnera Gabriela Aubryja. Halle i Olivier su planirali nakon vjenčanja živjeti u Olivierovoj rodnoj Francuskoj, međutim, Gabriel se protivio tome, tvrdeći da ne želi da Halle i Olivier odvedu Nahlu u Evropu, jer će tako izgubiti kontakt s kćerkom.

Glumica se za odlazak sa kćerkom i suprugom iz Amerike u Evropu morala boriti na sudu. Tvrdila je da u Francuskoj ima više mira i da se tamo osjeća mnogo sigurnije nego u Hollywoodu, gdje je u stopu prate paparazzi, međutim, sudija je bio neumoljiv, te je naredio da mora ostati živjeti u Americi. Tada se Berry zaklela da će se preseliti u Francusku kada Nahla napuni 18 godina.

Fotografije koje su pravili paparazzi svjedočile su da Nahla uživa provoditi vrijeme s majkom, ocem, ali i Olivierom. Brojne snimke, tajne i javne, pokazuju koliko je djevojčica zavoljela maminog partnera.

Međutim, jaz među odraslima je bio i suviše velik, te je jedne prilike na Halleinom imanju došlo do prave tuče. Gabriel je pokazao modrice i zavapio putem medija kako ga je Olivier pokušao ubiti, negirajući pritom da je na sve načine u Halleinoj vlastitoj kući nastojao isprovocirati i nju i  budućeg joj supruga.

Ovaj događaj zabavljao je holivudsku javnost, Donald Trump je povodom incidenta objavio i status na Twitteru: “Gabriel Aubry treba naučiti kako se tuče. Postao je vreća za udaranje. Uvijek neki problemi sa Halle B.”. Glumica je na kraju vilu u holivudskim brdima, vjerovatno jer nije željela da je podsjeća na nemili događaj, odlučila prodati za 15 miliona dolara.

Hoće li dobiti ovu sudsku bitku? Epilog tek slijedi.

[nggallery id=555]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti