Poznata manekenka priznala: U školi su me svi mrzili

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuHnBx8hRZ8/

Atraktivana manekenka Taylor Hill danas je jedna od najtraženijih modela, a svoju blistavu karijeru gradila je korak po korak, sve dok joj se nije ukazala prilika kakva se događa samo jednom u životu. Naime, nakon jedne audicije za modnu liniju donjeg veša, Taylor je dobila atraktivnu ponudu “Victoria’s Secret” koju nije mogla odbiti. Od toga dana, Taylor je jedno od najprepoznatljivijih lica ove modne kuće. No, na samom početku njene karijere, nije sve bilo tako lako. U jednom od intervjua manekenka je rekla kako je često bila predmet podrugljivih komentara tokom srednje škole, a kolege su je neprestano šikanirali zbog čega je jedno vrijeme bila jako povučena i depresiva.

-Mrzila sam srednju školu, vršnjaci su me ismijavali, momci nisu htjeli ni da me pogledaju, ali to se sada promijenilo. Često mi se desi da me neko zaustavi na ulici i kaže: “Znaš, mi smo išli u školu zajedno.”- iizjavila je Hill u jednom intervjuu.

Zbog modelinga je bila prinuđena da školu napusti u svojoj 14. godini života, ali je ipak, kasnije odlučila da se vrati i položi preostale ispite.

View this post on Instagram

🏈🏈🏈

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti