Shannen Doherty očajna nakon smrti prijatelja: Volm te i uvijek ću te voljeti

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BneyeLihwF0/

Vijest o smrti glumca Luka Perryja šokirala je njegovew brojne prijatelje, a jedna od njegovih najboljih i dugogodišnjih prijateljica Shannen Doherty na veoma emotivan način uputila je riječi podrške samo nekoliko časova prije smrti Perryja. Poznato je da su Doherty i Perry svojim ulogama obilježili period s početka 90-tih kada je na TV ekranima emitirana hit serija “Beverly Hills” u kojoj su glumili zaljubljeni par. Glumica je u nedjelju, samo dan prije smrti svog prijatelja, izašla na binu u okviru jednog humanitarnog događaja, a između ostalog novinarima je rekla da jedva govori zbog brige o Lukevom stanju.

-Ne mogu o njemu da govorim ovdje jer ću bukvalno početi da plačem, ali ga volim i on zna da ga volim. Komuniciram sa njegovom porodicom. On će se oporaviti. To je moj Luke, to je moj Dylan- izjavila je Doherty kojoj su suze nadirale na oči.

Poznata glumica je prije samo nekoliko dana i na Instagramu javno poželjela da se što prije oporavi od moždanog udara koji je pretrpio, a to je ujedno bila i njena poslednja objava na ovoj društvenoj mreži.

-Moj prijatelju, grlim te čvrsto i šaljem svu snagu. Pobjedit ćeš ti to- napisala je Doherty na Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti