Ivanka Trump: Teško je biti kćerka Donalda Trumpa

Piše: Redakcija

 

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BscC5_xgy4O/

Na tradicionalnoj 134. Po redu Gridiron svečanoj večeri, umjesto Donalda Trumpa pojavila se njegova kćerka Ivanka Trump sa svojim suprugom Jaredom Kushnerom. Večera je organizirana za storine novinara i dopisnika. Prošlogodišnjoj večeri je prisustvovao i Donald Trump te zbog svojih neslanih šala dobio mnoštvo kritika. Jedna od njih je bila i na račun njegove supruge kada je izjavio kako slijedeće osoba koja će napustiti Bijelu kuću je zapravo Melania.

View this post on Instagram

This picture ….❤❤❤❤ @realdonaldtrump

A post shared by Ivanka Trump (@firstladyivankatrump) on

Kako bi opravdala očeve prošlogodišnje izjave i sama Ivanka se odlučila našaliti s okupljenim novinarima. Između ostalog kazala je i da je teško biti kćerka Donalda Trumpa.

– Mediji stalno ističu, i to ironično, kako sam ja rođena s mnogobrojnim privilegijama, misleći kako ljudi žele raditi ono što im je dato. Kao da biti kći Donalda Trumpa nije već najteži posao na svijetu – priznala je okupljenima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti